Cerca de textos i medis per mesos

Cerca textos i medis per dia de mes

març 2016
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
    abr. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Globedia

Qui som?

image_print

Article  1.-L’associació cultural «GRUP DE RECERCA MARTIN HEIDEGGER» ha estat constituïda a l’empara de la Llei 7/1997, de 18 de juny d’associacions (DOGC 2423, d’1 de juliol) i regularà les seves activitats d’acord amb l’esmentada norma i els corresponents Estatus.

Article 2.- Els fins de l’associació cultural: a/ la producció filosòfica i l’activitat crítica en general; b/ l’estudi, anàlisi, investigació i interpretació de l’obra del filòsof Martin Heidegger; c/ la traducció al català de textos de filosofia que siguin rellevants per a les finalitats ètiques de l’associació cultural; d/ la traducció al català de l’obra de Martin Heidegger; e/ la traducció al català del llibre Sein und Zeit (1927) de Martin Heidegger; f/ el desenvolupament teòric d’una alternativa ètica als valors individualistes, relativistes i hedonistes de les societats de consum burgeses i capitalistes actuals.

Aquest «projecte ètic» es defineix com a «verista» perquè resta centrat en la veritat quant valor racional que afecta singularment l’activitat de l’administració pública, però també la societat civil de la civilització occidental moderna; g/ la fonamentació filosòfica del nacionalisme quant cosmovisió vinculada a un contingut ètic; h/ la crítica de les postures ideològiques i corrents polítics que neguen tota validesa racional a la cosmovisió nacionalista. i/ la publicació del Butlletí de Filosofia, amb ISSN 2014- 0711 i dipòsit legal GI-1449-2009, el qual tindrà el rang d’òrgan oficial de l’associació cultural. Article 3.- El domicili de l’associació cultural es fixa al carrer d’Alemanya, 16, de Figueres (Girona), en el benentès que l’àmbit d’activitat abasta tota la Comunitat Autònoma.

Grup de Recerca Hermenèutica del Dasein

Comments are closed.